skip to Main Content
Lawrence Station Parking Garage

This five-story parking garage totals 287,135+ square feet and features precast concrete, two stair towers, two elevators, and 916 parking stalls. The 403 columns, beams, and decks for the structure’s frame were transported to the site one by one, requiring extensive coordination.

The garage is located within Santa Clara’s rapidly developing Lawrence Station Area Plan. SC Builders is also building for BDG a neighboring five-story core and shell building on Kifer.

Lawrence Station - Garage (BDF/Kifer)

DETAILS

Client

Bayview Development Group, Inc.

Location

Santa Clara, CA

Project Type

Parking Garage

Size

287,100+ SF

Architect
Notable

Ground up

Lawrence Station - Garage (BDF/Kifer)
Lawrence Station - Garage (BDF/Kifer)
Lawrence Station - Garage (BDF/Kifer)
Lawrence Station - Garage (BDF/Kifer)
Lawrence Station - Garage (BDF/Kifer)

Photographer: Chris Conroy Photography

Project Office
Silicon Valley
Project Manager
Steve Dunne
Steve Dunne
408.328.0688

SIMILAR PROJECTS
Lawrence Station Parking Garage
Back To Top
×Close search
Search