skip to Main Content
Intuit Sitework

This 22-acre site improvement project included new open areas for collaboration, a rain garden area with polished granite benches and waterfall, multi-use sport court, bocce court, and an amphitheater area with a stage for meetings and entertainment. The exterior upgrades also included significant underground utility work, a full upgrade of storm drains to include bio retention areas, sewer, fire lines, and electrical services, in addition to the relocation of PG&E high voltage transmission lines.

Sustainable site features include:

  • Energy-efficient exterior LED lighting
  • Water-efficient landscaping using subsurface irrigation with native and adaptive plants
  • Preferred parking for carpools and energy efficient vehicles
  • Electric car charging stations
Intuit Sitework

DETAILS

Client

Intuit

Location

Mountain View, CA

Project Type

Corporate Office

Size

22 acres

Architect
Intuit Sitework
Intuit Sitework

Photographer: Chris Conroy Photography

Project Office
Silicon Valley
Project Manager
Mike Soik
408.328.0688

SIMILAR PROJECTS
Intuit Sitework
Back To Top
×Close search
Search