skip to Main Content
Facebook Palo Alto Campus

SC Builders supported Facebook’s early rapid growth by transforming a 137,000 sq. ft. former lab facility into an exciting corporate headquarters space. The tenant improvement included a new café, conference rooms, and server rooms. The City of Palo Alto recognized the project as the first commercial space to complete the city’s Green Building Program. SC Builders also converted 200,000 sq. ft. of abandoned R&D space into a fun and lively corporate office to support Facebook’s legal, marketing, and sales teams.

Facebook Palo Alto Campus

DETAILS

Client

Facebook

Location

Palo Alto, CA

Project Type

Corporate Office

Size

337,000 SF

Green

LEED Gold

Architect
Facebook Palo Alto Campus
Facebook Palo Alto Campus

The SC team had 14–16 weeks to do a large amount of work that included meeting LEED Gold standards. Your company went the extra mile…they were doing things you would never ask a contractor to do.”

–John Tenanes
Facebook

Facebook Palo Alto Campus
Facebook Palo Alto Campus
Facebook Palo Alto Campus
Project Office
Silicon Valley
Project Manager
Tyler Cox
408.328.0688

SIMILAR PROJECTS
Facebook Palo Alto Campus
Back To Top
×Close search
Search